TOIMITUSEHDOT

Nousiaisten Mainos Ommel tmi, Y-tunnus 1455244-7, Valpperintie 287 B, 21310 Vahto,
myy tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityisille henkilöille EU-alueella. Nämä toimitusehdot ovat voimassa 1.2.2019 alkaen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen muutoksiin tarvittaessa.

Hinnat
Verkkokaupassa esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin tarvittaessa.

Toimituskulut
Tilauksiin lisätään toimituskulut. Ne määräytyvät lähetyksen painon sekä toimitustavan mukaan. Pidätämme oikeuden toimitushintojen muutoksiin tarvittaessa.

Maksaminen ja maksutavat
Maksaminen suoritetaan jollakin verkkokaupassa annetulla maksutapavaihtoehdolla. Pidätämme oikeuden maksutapojen muutoksiin tarvittaessa.

Tilaus ja maksutavat
Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy myös käytetty maksutapa. Jos olet valinnut ennakkolaskun, saat sähköisen laskun sähköpostiisi. Muistathan antaa tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteesi!

Muut Maksutavat: Checkout

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo
Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

MobilePay
Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.

Masterpass
Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla.

Siirto
Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

OP:n yleiset euromaksuehdot

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Mash (ent. Euroloan). Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collector
Lue lisää: Collector.fi

Jousto
Lue lisää: Jousto.com

OP Osta laskulla
OP Osta laskulla -tuoteseloste

AfterPay
Lue lisää: AfterPay.fi

Toimitustapa
Tuotteiden kohdalla on ilmoitettu niiden toimitustapa. Valitse se ostoskorissa kun vahvistat tilaustasi. Huomioi, että posti säilyttää nykyään lähetyksiä vain 7 arkipäivää siitä kun saapumisilmoitus on toimitettu vastaanottajalle ! Tämän jälkeen lähetys toimitetaan takaisin lähettäjälle. Emme vastaa tilauksen uudelleenlähettämisen kuluista.

Toimitusaika
Toimitusaikamme tilauksille on normaalisti 3-20 päivää. Mikäli toimitus venyy tuotteen poikkeavan saatavuuden tai tuotteen merkkauksessa esiintyvän ruuhkan takia pidemmäksi, ilmoitamme siitä asiakkaalle sähköpostilla, tekstiviestillä tai puhelulla.

Peruutusoikeus ja palautushedot
Jos olet kuluttaja sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus ilmoittamalla tästä meille sähköpostitse viimeistään 14 päivän kuluttua tilauksesi saapumisesta. HUOM! Kuluttajasuojalain mukaan asiakkaalle tilauksesta yksilöidyllä tuotteella ei ole palautus/vaihto-oikeutta, muutoin kuin jos se on viallinen. Viallisella tuotteella on normaali 14 vrk:n palautusoikeus. (Kuluttajansuojalaki 6.luku, 16) Yksilöidyllä tuotteella tarkoitetaan esim. nimikointia tai muuta asiakkaan omaa tekstiä tai asiakkaan oman logon tms. kuvan käyttöä.
Huomioithan että noutamatta jätetty lähetys ei ole sama kuin peruutettu tilaus!
Palautettavien tuotteiden on oltava myyntikuntoisia eli tuotteen tulee olla alkuperäispakkauksessa, mahdollisten tuotelappujen yms kiinni, käyttämättömiä.
Lähetä palautus asiakaspalautuksena (tarvittaessa annamme sopimusnumeromme).

Palautusosoitteemme
Mainos Ommel
Valpperintie 287 B
21310 Vahto

Vastuunrajoitus
Nousiaisten Mainos Ommel tmi ei vastaa mistään tilaukseen, toimitukseen tai tuotteeseen liittyvästä tai mistään edellä mainitusta aiheutuneesta välillisestä tai välittömästä tai muusta vahingosta paitsi siihen asti kuin pakottava määräys kuluttajanasuojalaissa tai muussa pakottavassa laissa on kyseisen vahingon osalta toisin määrännyt.